Home Wereldreis e-book

Wereldreis e-book

by Maaike

WERELDREIS E-BOOK

voorkant-zonderachtergrond

NU VOOR €12,95

Droom je ervan voor een langere tijd op reis te gaan? Of staat er al een wereldreis op de planning? Dan is dit boek wat voor jou! In het boek vind je álles wat je moet weten over het voorbereiden en maken van een wereldreis. Of je nu een paar maanden naar Australië gaat of twee jaar de wereld rondreist: dit boek geeft je alle handvatten. 

Dit kun je verwachten in het boek:
→ Alles over financiën voor én tijdens de wereldreis, zoals de totale kosten, tips voor het sparen, hoe je kosten kunt besparen en hoe je onderweg geld kunt verdienen
→ Praktische zaken, zoals de reisverzekering, visa, vaccinaties, het uitschrijven bij de gemeente en het verhuren van je huis
→ Dagbudgetten van ruim 100 bestemmingen wereldwijd
→ Tips omtrent inpakken, vliegtickets en het bepalen van de reisroute
→ Tips voor soloreizen én duurzaam reizen
→ Persoonlijke tips, een handige checklist en fijne kortingen
→ Boordevol inspirerende foto’s en nog véél meer!

Het boek bevat 32 hoofdstukken, verdeeld over 8 thema’s. Bijna 200 pagina’s vol met handige informatie en fijne tips. En dat voor slechts €12,95! Na aankoop ontvang je de link naar het e-book, welke je zowel op mobiel als op tablet en laptop kunt lezen. Omdat het een digitaal bestand is, is het e-book niet te retourneren. 

VOORPROEFJE

VEELGESTELDE VRAGEN

Het e-book is voor alle type reizigers. Of je nu een backpacker, flashpacker of een luxe reiziger bent: de tips zijn toepasbaar voor iedereen. Zo vind je in het boek dagbudgetten van ruim 100 bestemmingen, waarbij ik onderscheid maak in low-budget reizigers, flashpackers en wat luxere reizigers!

Zeker! Sterker nog: heel veel tips kun je ook toepassen voor korte reisjes van een paar dagen of weken. Bovendien vind je in het boek veel reisfoto’s, waardoor je ook meteen lekker veel reisinspiratie krijgt!

Voor nu is het boek alleen digitaal beschikbaar. Wie weet wat de toekomst brengt, maar nu kun je het alleen nog digitaal lezen.

Het e-book kun je zowel lezen op de laptop als op de tablet en op mobiel. Het past zich aan het type scherm aan, waardoor hij altijd scherp en duidelijk te lezen is!

Absoluut! Het boek bevat niet alleen een hoop informatie en tips, het staat ook boordevol reisfoto’s. Laat je inspireren door mooie foto’s!

WAT ANDEREN ZEGGEN
Wat een super tof e-book! Super veel handige onderwerpen en tips komen aan bod in het boek. Al twee keer eerder een wereldreis gepland, maar toch stonden er een aantal dingen in die ik nog niet wist!
Demy
Een fijn e-book en een leestip voor de zomervakantie. Ondanks de titel niet enkel voor de wereldreizigers, maar vol handige reistips voor ieder soort situatie. En wat een mooie afbeeldingen. Supertof!
Jeroen
De info is echt super! Superhandige info en praktische tips. Ben van plan volgend jaar een reis te maken en dit geeft me echt alles wat ik nodig heb. En zoveel mooie foto's!

Pieta