Home E-books

E-books

by Maaike

Hier vind je een overzicht van alle e-books die wij hebben geschreven. Wil je meer weten over de verschillende e-books? Klik dan verder op de links. Hier lees je meer informatie over de e-books en heb je meteen de mogelijkheid (een van) de e-books aan te schaffen. Na aankoop ontvang je de link via de e-mail naar het desbetreffende e-book, welke je zowel op mobiel als op tablet en laptop kunt lezen.

Zo plan je een wereldreis (€12,95)

Droom je ervan voor een langere tijd op reis te gaan? Of staat er al een wereldreis op de planning? Check dan mijn Wereldreis e-book! In het boek vind je álles wat je moet weten over het voorbereiden en maken van een wereldreis. Of je nu een paar maanden naar Australië gaat of twee jaar de wereld rondreist: dit boek geeft je alle handvatten. In het e-book staan dagbudgetten van ruim 100 bestemmingen wereldwijd, maar je krijgt ook tal van tips omtrent inpakken, vliegen en het bepalen van de reisroute. Praktische zaken als de reisverzekering, het uitschrijven bij de gemeente, het verhuren van je huis, visa en vaccinaties komen ook uitgebreid aan bod. Het boek bevat bijna 200 pagina’s vol tips en mooie foto’s. Klik hier om naar het e-book te gaan.

Starten en geld verdienen met een blog (€12,95)

Wil je een blog starten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al een blog, maar wil je weten hoe je moet groeien en hoe je aan samenwerkingen komt? Dan is dit boek wat voor jou! In dit e-book leer je alles wat je moet weten over het starten van een blog, wat je moet doen om je blog te laten groeien, hoe je aan samenwerkingen komt, tips voor het verdienen van geld en nog zoveel meer. Dankzij de handige stappenplannen creëer je in no time jouw eigen (professionele) blog, je leert hoe je moet pitchen bij potentiële opdrachtgevers én je krijgt alle handvatten voor het verdienen van geld. Het boek bevat 84 pagina’s vol tips, stappenplannen en tools. De ideale kickstart voor jouw blog! Klik hier om naar het e-book te gaan.