Home Over Travel a Lut

Over Travel a Lut

by Maaike
Nederlands reisblog

Over Maaike

Een avontuurlijke levensgenieter. Dat ben ik, Maaike Lut. En een dromer, maar niet op de zweverige manier. Ik ben altijd in voor avontuur. Van meerdaagse trekkingen tot skydiven en van spontaan op reis gaan tot het bezoeken van onbekende bestemmingen. Naast dat ik dol ben op reizen, klopt mijn hart sneller van social media, fotografie en het schrijven van vlotte teksten.

Nadat ik een aantal jaar in de reisindustrie werkte, besloot ik in 2017 Travel a Lut te starten. Zo kon ik mijn eigen reistips delen en schrijven op mijn manier. Al snel liep het uit op een doorgeslagen hobby en dus besloot ik, na een wereldreis van acht maanden, Travel a Lut naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels werk ik fulltime aan mijn website, terwijl ik ondertussen de wereld over reis. In het weekend vind je mij met een glaasje rood wijn en lekkere kaasjes, of ik ben waarschijnlijk wéér nieuwe planten aan het kopen voor mijn huisje in Haarlem.

Over Travel a Lut

Travel a Lut is een online reismagazine voor avontuurlijke reizigers die graag zelf alles willen regelen. Hier vind je inspiratie voor verre reizen en bestemmingen dichtbij, maar je krijgt ook een dosis handige reistips. Het online magazine is voor iedereen die niet graag stil zit en er juist op uit wil trekken. Of je nou een klein budget hebt of juist wat meer te besteden hebt; hier vind je voldoende inspiratie.

Met Travel a Lut wil ik je laten zien dat je niet naar landen als Pakistan en Djibouti hoeft te reizen om weg van de massa te gaan. Ook landen als Thailand en Italië kennen voldoende plekken die nog niet door toeristen zijn overspoeld, maar wél heel toegankelijk zijn. Op Travel a Lut vind je daarom veel hidden gems. Daarnaast kenmerkt de blog zich door mooie reisfotografie, eerlijke verhalen, zeer uitgebreide reisgidsen, bijzondere slaapplekjes en outdoortips.

Check hier mijn reisagenda.